Rudi express d.o.o. – TRAVEL – AUTOBUSNI PRIJEVOZ

FAMILY PARK AUSTRIJA

Datum putovanja: 25.06.2019.
Prijevoz: Autobusom iz Čakovca
Cijena po osobi: 170,00 kn

FAMILY PARK AUSTRIJA

Polazak u 06:00 sati s Autobusnog kolodvora Čakovec.

Vožnja turističkim autobusom preko Murskog Središća te dalje Mađarskom (Szombathely i Sopron) do mjesta Sankt Margarethen u Gradišću. Posjet najvećem zabavnom parku u Austriji na obali jezera Neusiedler, gdje vas na 140.000 m² očekuju teme iz bajki i priča kao što su: Bajkovita šuma s brojnim mogućnostima penjanja i vožnji, dvorac doživljaja, otok avantura, seosko imanje te zoo vrt. Cjelodnevni boravak u zabavnom parku (plaćanje ulaznica na licu mjesta).

Povratak prema Čakovcu u 18:00 sati, dolazak u večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi: 170,00 kn

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom, pratitelja putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu, troškovi realizacije i organizacije.

Cijena ne uključuje: troškove osobne potrošnje, ulaznicu za Family park 21,50€ po osobi (min. 20 osoba).

Broj sjedala u autobusu dodjeljujemo prilikom rezervacije i uplate.
Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Kalkulacija rađena na bazi minimum 45 osoba u autobusu.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana, Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu. Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.

Više informacija na: 040-313-765, 040-313-764 ili na e-mail: prodaja@rudi-express.hr

Vaše ime (obavezno)

E-mail (obavezno)

Naslov

Poruka ili željeno putovanje s datumom

captcha