Rudi express d.o.o. – TRAVEL – AUTOBUSNI PRIJEVOZ

KLAGENFURT I MINIMUNDUS

Datum putovanja: 25.05.2019.
Prijevoz: Autobusom iz Čakovca
Cijena po osobi: 175,00 kn

Polazak u 06:00 sati s Autobusnog kolodvora Čakovec.

Vožnja prema graničnom prijelazu Trnovec i dalje kroz Sloveniju u pravcu Klagenfurta s predahom na putu. Po dolasku posjet Wörtherseeu – ledenjačkom jezeru, oazi mira i tišine okružen planinama i šetnicama… Slijedi odlazak do Minimundusa – razgled najpoznatijih građevina svijeta u malom (plaćanje ulaznica na licu mjesta). Nakon Minimundusa vožnja do centra Klagenfurta. Stara jezgra grada jedna je od najljepših u Austriji, njezina brojna unutarnja dvorišta i arkade stvaraju ugodnu  atmosferu. Zaštitni znak grada je zmaj Lindwurm smješten na Neuer Platzu kojeg obožavaju mnogobrojna djeca i putnici. Razgled kulturno-povijesnih znamenitosti grada: stari i novi trg, stara i nova gradska vijećnica, kazalište, katedrala Sv. Egida, uršulinska crkva i samostan… Nakon razgleda slobodno vrijeme za vlastito otkrivanje grada, šetnju, kupovinu u najvećem shopping centru u Koruškoj – City Arkaden, smještenom u samom centru Klagenfurta: (www.city-arkaden.at)

Povratak u pravcu Čakovca u 17:00 sati te planirani dolazak u Čakovec do 21:00 sat.

Cijena aranžmana po osobi: 175,00 kn

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom, razglede prema programu, pratitelja putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu, troškove organizacije i realizacije programa.

Cijena ne uključuje: troškove osobnih potrošnji, ulaznicu za Minimundus (za grupu iznad 20 osoba): odrasli 17 €, djeca 6-15 godina 8€ ( informativna cijena ulaznica), sve što nije navedeno pod “cijena uključuje”.

Broj sjedala u autobusu dodjeljujemo prilikom rezervacije i uplate.
Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.
Kalkulacija je rađena na minimum 45 plaćenih putnika.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana, Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu. Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.

Više informacija na: 040-313-765, 040-313-764 ili na e-mail: prodaja@rudi-express.hr

Vaše ime (obavezno)

E-mail (obavezno)

Naslov

Poruka ili željeno putovanje s datumom

captcha