Rudi express d.o.o. – TRAVEL – AUTOBUSNI PRIJEVOZ

LJUBLJANA I VOLČJI POTOK

Datum putovanja: 23.03.2018. & 01.05.2019. 
Prijevoz :  Autobusom iz Čakovca
Cijena aranžmana po osobi: 150,00 kn

Polazak u 07:00 sati s Autobusnog kolodvora Čakovec.

Vožnja kroz Sloveniju uz predah na putu prema Volčjem potoku. Arboretum Volčji Potok je najposjećeniji park u Sloveniji. Posljednjih godina poznat je prije svega po proljetnim izložbama cvijeća. Proljeće je u Arboretumu u Volčjem Potoku u znaku narcisa i tulipana. Krajem travnja procvjetati će 250 vrsta tulipana – više od dva milijuna cvjetova. Slobodno vrijeme za uživanje u cvjetnim alejama i ljepoti Arboretuma. U sklopu Arboretuma nalazi se i kavana Ljetni vrt te stalna izložba skulptura Janeza Boljke. Oko 13,00 sati odlazak prema Ljubljani, glavnom gradu Slovenije i Zelenoj prijestolnici Europe za 2016. godinu. Po dolasku u Ljubljanu slijedi razgled gradskog središta – Tromostovje, Prešernov trg, gradska vijećnica, katedrala sv. Nikole… Nakon razgleda slijedi slobodno vrijeme za sadržaje po vlastitom odabiru – shopping, kupnju suvenira i sl.

U 18:00 sati polazak iz Ljubljane prema Čakovcu, dolazak u večernjim satima

Cijena aranžmana po osobi: 150,00 kn

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom, pratitelja putovanja, razglede prema programu, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu, jamčevno osiguranje, organizaciju i realizaciju programa.

Cijena ne uključuje: lokalne vodiče, ulaznicu za Arboretum Volčji potok 8,5€ po osobi, ulaznicu za Ljubljanski dvorac – 5,20 € (grupe iznad 15 osoba), kartu za uspinjaču na Ljubljanski dvorac (povratna – 3 €, jedan smjer – 1,5 €), troškove osobnih narudžbi, neobavezno putno zdravstveno osiguranje, ulaznice za muzeje i objekte koji nisu navedeni pod „cijena uključuje“.

Napomena: kalendar izložbi u Arboretumu: 13.03. – 31.03. dani narcisa, 13.04.- 05.05. mjesec tulipana

Broj sjedala u autobusu dodjeljujemo prilikom uplate.
Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana, Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu. Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.

Više informacija na: 040-313-765, 040-313-764 ili na e-mail: prodaja@rudi-express.hr

Vaše ime (obavezno)

E-mail (obavezno)

Naslov

Poruka ili željeno putovanje s datumom

captcha