Rudi express d.o.o. – TRAVEL – AUTOBUSNI PRIJEVOZ

-MEĐUGORJE – Cvjetnica

Datum putovanja: 12.04. – 14.04.2019.
Prijevoz : Autobusni prijevoz
Cijena aranžmana po osobi: 500,00 kn

MEĐUGORJE – Cvjetnica

Polazak, 12.04. u 22:00 h s autobusnog kolodvora Čakovec, noćna vožnja.
1.DAN, 13.04.
Dolazak u Međugorje u jutarnjim satima. Slobodno za predah i osvježenje. Vlastiti vjerski i drugi program – fakultativni odlazak na  Križevac i/ili Brdo ukazanja. Smještaj u pansion N&N Međugorje, osvježenje i kasni ručak. Individualni program u Međugorju,  molitva Svete Krunice, Sveta ispovijed, klanjanje. Noćenje.
2.DAN, 14.04.
Doručak. Liturgijsko slavlje Cvjetnice uz svečanu procesiju u svetištu Kraljice Mira i blagoslov grančica. Slobodno za predah, kupovinu suvenira i sl.
Povratak u smjeru Međimurja u popodnevnim satima, dolazak u kasnim noćnim satima.

Cijena aranžmana po osobi: 500,00 kn

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom, smještaj na bazi jednog polupansiona u pansionu N&N Međugorje 3*, turističkog pratitelja, osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i troškove organizacije.
Cijena ne uključuje: sve što nije naznačeno pod „cijena uključuje“.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana, Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu. Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.

Više informacija na: 040-313-765, 040-313-764 ili na e-mail: prodaja@rudi-express.hr

Vaše ime (obavezno)

E-mail (obavezno)

Naslov

Poruka ili željeno putovanje s datumom

captcha