Rudi express d.o.o. – TRAVEL – AUTOBUSNI PRIJEVOZ

-Budimpešta

Datum putovanja: 24.11.2018.
Prijevoz: Autobusom iz Čakovca
Cijena po osobi: 185,00 kn

BUDIMPEŠTA

Datum putovanja: 24.11.2018.
Program jednodnevnog izleta:

Polazak u 04:00 sata s Autobusnog kolodvora Čakovec.
Putovanje kroz Mađarsku, uz jezero Balaton, s kraćim odmorima na putu do Budimpešte – kraljice na Dunavu, kako još od milja nazivaju glavni grad Mađarske. Po dolasku, odlazak na Citadelu s koje se pruža čaroban pogled na Budim, Peštu, Dunav i brojne prekrasne budimpeštanske mostove. Slijedi razgled: Budimski dvor, Matijina crkva, Ribarska tvrđava itd.   Nastavak razgleda Pešte: Lančani most, Parlament, Bazilika Sv. Stjepana, opera, Andrasy ulica, Trg velikana, Park Varosliget, Kupelji Szecheny. Slobodno vrijeme za sadržaje po vlastitom odabiru: posjet muzejima, šetnju, kupovinu…
Povratak: u 19,00 sati iz Budimpešte. Dolazak u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi: 185,00 kn

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom, razgled prema programu, voditelja izleta, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu, troškove organizacije i realizacije programa.

Cijena ne uključuje: – troškove osobnih potrošnji, ulaznice za muzeje i kulturno povijesne objekte koji se mogu posjetiti, putno osiguranje i sve što nije navedeno pod cijena uključuje

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.
Broj sjedala u autobusu dodjeljujemo prilikom uplate.
Kalkulacija rađena na bazi minimum 45 plaćenih putnika.
Izrada programa 17.01.2018.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana, Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu.
Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.

Više informacija na: 040-313-765, 040-313-764 ili na e-mail: prodaja@rudi-express.hr

Vaše ime (obavezno)

E-mail (obavezno)

Naslov

Poruka ili željeno putovanje s datumom

captcha