Rudi express d.o.o. – TRAVEL – AUTOBUSNI PRIJEVOZ

Pordenone – sajam cvijeća

Datum putovanja: 02.03. i 09. 03. 2019.
Prijevoz: Autobusom iz Čakovca
Cijena po osobi: 235,00 kn

PORDENONE – sajam cvijeća

Sajam cvijeća, Ortogiardino, jedna od najvažnijih talijanskih manifestacija posvećena ljubiteljima vrtlarstva i djelatnicima u tom sektoru. Otvoreno od 02.03. – 10.03.2019.

Polazak:  u  3,00 sata s Autobusnog kolodvora Čakovec.

Vožnja kroz Sloveniju, Italiju do Pordenonea.  Po dolasku odlazak na sajam – otvara se u 9,30 h. Uživanje u cvjetnim eksplozijama boja i mirisa, uz mogućnost kupovine cvijeća, sadnica i vrtlarskih potrepština te prema želji šetnja do samog  obližnjeg centra gradića Pordenonea. U popodnevnim satima odlazak u pravcu Portogruara. Slobodno vrijeme za vlastiti program u shopping centru: ADRIATICO 2 SHOPPING CENTAR – PORTOGRUARO.

Povratak u pravcu Čakovca prema dogovoru grupe, te dolazak u noćnim satima.

Cijena aranžmana po osobi: 235,00 kuna 

Cijena aranžmana i uključuje: prijevoz turističkim autobusom, licenciranog turističkog pratitelja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu te troškove organizacije i realizacije programa.

Cijena ne uključuje: troškove osobnih narudžbi i potrošnje, ulaznicu za Sajam cvijeća – 8,00 € individualna, 6 € po osobi za grupu veću od 20 osoba, djeca do 13 godina besplatan ulaz

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
Kalkulacija je rađena na bazi  minimum 45 putnika u autobusu.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana, Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu. Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.
Više informacija na: 040-313-765, 040-313-764 ili na e-mail: prodaja@rudi-express.hr

Vaše ime (obavezno)

E-mail (obavezno)

Naslov

Poruka ili željeno putovanje s datumom

captcha