Rudi express d.o.o. – TRAVEL – AUTOBUSNI PRIJEVOZ

Sarajevo

prodano
Datum putovanja: 20.10.-21.10.2018. garantiran polazak
Prijevoz: Autobusom iz Čakovca
Cijena po osobi: 545,00 kn

 SARAJEVO1 Slikovni rezultat za sarajevo AVAZ

SARAJEVO

Datum putovanja:
08.09.-09.09. – prodano
22.09.-23.09. prodano
20.10.-21.10. garantiran polazak

Program putovanja:
1.dan

Polazak u 02:00 sati s Autobusnog kolodvora Čakovec. Vožnja u smjeru Sarajeva uz kraće predahe na putu. Dolazak u prijepodnevnim satima. Razgled spomenika prirode Vrelo Bosne (ulaznica doplata) u podnožju planine Igman, 15-ak kilometara od centra Sarajeva. Dolazak do Avaz Twist Tower – toranj visine 175 m uvršten među deset najljepših građevina na svijetu. Fakultativni odlazak liftom na vidikovac na 36 katu odakle se pruža krasan pogled na Sarajevo – predah u caffe baru. Nastavljamo u centar grada. Smještaj u hotel Saraj 3*, udaljen cca 10 – 15 minuta od Baršćaršije. Predah i osvježenje. Odlazak na Baščaršiju, slobodno vrijeme – preporučamo „bosanske specijalitete“ – čevape, burek, pite, alvu… U poslijepodnevnim satima razgled grada bogate povijesti i zanimljive baštine u pratnji lokalnog vodiča: Sebilj – trg s gradskom fontanom, Kazandžiluk jedna od najpoznatijih ulica u Sarajevu gdje se izrađuju i prodaju predmeti od bakra, Baščaršijska džamija – izgrađena 1530. godine, Stara pravoslavna crkva, Morića han, katolička katedrala Srca Isusova, Vječna vatra, Latinska ćuprija, koju često zovu i Principovim mostom i dr. Nakon razgleda slobodno. Večera u hotelu. Nakon večere individualni program – šetnja gradom ili neki od brojnih zabavnih programa. Noćenje.

2.dan

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno do 11:00 sati u centru grada za individualni program. Nastavak putovanja Lašvanskm dolinom do Travnika, gradića posebnog šarma. Šetnja i razgled grada: Šarena džamija, rodna kuća nobelovca Ive Andrića i dr. Slobodno za predah i vlastiti program. Nastavak putovanja dolinom rijeke Plive do Jajca, zaustavljanje i razgled: Muzej Avnoja, Katakombe, Stari grad, Sahat kula… Povratak u pravcu Čakovca. Dolazak u kasnim noćnim satima.

Cijena aranžmana po osobi: 545,00 kn

Cijena uključuje: prijevoz autobusom prema programu, licenciranog turističkog pratitelja tijekom putovanja, smještaj u hotelu Saraj 3* u dvokrevetnim sobama na bazi jednog polupansiona, lokalnog vodiča za razgled centra Sarajeva, razgledi: Vrela Bosne, Travnika i Jajca, osiguranje od posljedica nesretnog slučaj u autobusu, jamčevinu i osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije i realizacije programa.

Cijena ne uključuje: – troškove osobnih narudžbi i potrošnji, ulaznice za prirodne i kulturno povijesne i druge lokalitete – informativne cijene: Vrelo Bosne 2 KM, muzeji u Sarajevu 3KM, muzej Avnoja u Jajcu 2 KM i dr., putno osiguranje

Doplata: – za jednokrevetnu sobu 150,00 kn

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 40 osoba u autobusu.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili važeća putovnica.

Napomena: – u većem broju trgovina i boljih restorana moguće je plaćanje kreditnim karticama, ali nije moguće u većini kafića i klubova, u trgovinama rukotvorina i suvenira u starom dijelu Sarajeva, kao ni za kupnju karata za gradski prijevoz.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana, Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu.
Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.

Više informacija na: 040-313-765, 040-313-764 ili na e-mail: prodaja@rudi-express.hr

Vaše ime (obavezno)

E-mail (obavezno)

Naslov

Poruka ili željeno putovanje s datumom

captcha