Rudi express d.o.o. – TRAVEL – AUTOBUSNI PRIJEVOZ

-NP Krka – 2 dana

Datum putovanja: 27.04. – 28.04.2019.
Prijevoz: Autobusom iz Čakovca
Cijena po osobi: 685,00 kn

Krka Nin Zadar

Nin – Zadar – Vodice – Šibenik – NP Krka

Program putovanja:

1.dan

Polazak u 06:00 sati s Autobusnog kolodvora Čakovec. Vožnja prema Ninu. Razgled i šetnja najstarijim hrvatskim kraljevskim gradom u kojem su od 7. do 10. st. stolovali vladari i biskupi: krstionica kneza Višeslava, crkva sv. Križa – najmanja katedrala na svijetu, spomenik Grguru Ninskom, crkva sv. Nikole, glagoljica… Preporučamo fakultativni razgled Riznice crkvene umjetnosti Zlato i srebro Nina (plaćanje na licu mjesta). Nakon vožnje prema Zadru, razgled i šetnja gradom: crkva sv. Donata, biskupska palača, katedrala, zgrada gradske straže, crkva sv. Marka, crkva sv. Frane, bazilika sv. Krševana, Morske orgulje, Pozdrav suncu i dr.. Slijedi odlazak prema Vodicama. Smještaj u hotel, večera. Noćenje.

2.dan

Doručak. Odjava iz hotela, odlazak u Šibenik na razgled grada: 4 bunara, katedrala Sv. Jakova, Tvrđava Sv. Mihovila, itd. Kratak predah, a potom slijedi odlazak u NP Krka. Šetnja i razgled nacionalnog parka. Ručak i uživanje u prirodi. Povratak u pravcu Čakovca. Dolazak u večernjim satima.

Cijena po osobi 685,00 kn                                           

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom, turističkog pratitelja putovanja, smještaj na bazi jednog polupansiona u hotelu **** na području Vodica, razgledi prema programu, ulaznicu za NP Krka (kopneni dio), osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu, troškovi organizacije i realizacije programa.

Cijena ne uključuje: troškove osobnih narudžbi i potrošnji, ulaznice za muzeje i druge kulturno povijesne objekte koji nisu navedeni pod „cijena uključuje“.

Doplata: jednokrevetna soba 150,00 kn
Ručak (3 slijeda) u NP Krka 90,00 kn, doplata kod rezervacije, minimum 20 prijavljenih

Brojeve sjedala dodjeljujemo kod potpisivanja Ugovora i prilikom prve uplate.

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 putnika u autobusu.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana, Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu. Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.

Više informacija na: 040-313-765, 040-313-764 ili na e-mail: prodaja@rudi-express.hr

Vaše ime (obavezno)

E-mail (obavezno)

Naslov

Poruka ili željeno putovanje s datumom

captcha