Rudi express d.o.o. – TRAVEL – AUTOBUSNI PRIJEVOZ

Čazma – 17. Božićna priča

Datum putovanja: 02.12., 09.12., 16.12.,22.12., 23.12.2018., 07.01.2019. garantiran polazak
Prijevoz: Autobusom iz Čakovca
Cijena po osobi: 115,00 kn

17. Božična priča u Čazmi

Samo jedan pogled je dovoljan da se u djetinjstvo urežu lijepa sjećanja i isto toliko je potrebno da se nakon puno godina ta ista sjećanja vrate

Polazak: U 15,00 sati s Autobusnog kolodvora Čakovec (transfer iz Murskog Središća i Preloga za minimum 10 prijavljenih putnika).

Vožnja do Čazme – Grabovnice (cca 1 sat vožnje) do imanja obitelji Salaj. Obitelj Salaj od 2002. godine ukrašava imanje raznobojnim lampicama i svake godine povećavaju njihov broj. Ove godine biti će ih skoro dva milijuna. Lampice su stavljene na gotovo svaki djelić imanja, na biljke, drvene kućice, mostiće, postavljene u obliku Djeda božićnjaka, sobova, saonica… Uz zvuke tradicionalne božićne pjesme „Radujte se narodi“ uživajte u blještavilu lampica, ugrijte se uz kuhano vino, čaj ili kolače. Pronađite dijete u sebi, a svojem djetetu priuštite čaroliju bajke.

Povratak: u pravcu Čakovca u 19,00 sati.

Cijena aranžmana po osobi: 115,00 kn

Cijena uključuje: prijevoz autobusom, ulaznicu na imanje Salaj, pratnju turističkog pratitelja i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu te troškove realizacije programa.

Cijena ne uključuje: troškove osobne potrošnje

Broj sjedala u autobusu dodjeljujemo prilikom uplate.
Izrada programa 01.10.2018.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana, Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu.
Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.

Više informacija na: 040-313-765, 040-313-764 ili na e-mail: prodaja@rudi-express.hr

Vaše ime (obavezno)

E-mail (obavezno)

Naslov

Poruka ili željeno putovanje s datumom

captcha