Rudi express d.o.o. – TRAVEL – AUTOBUSNI PRIJEVOZ

-Festival čolokade u Opatiji

Datum putovanja: 08.12.2018.
Prijevoz: Autobusom iz Čakovca
Cijena po osobi: od 185,00 kn

FESTIVAL ČOKOLADE U OPATIJI

Najslađa opatijska manifestacija početkom prosinca predstavlja najbolje domaće i međunarodne čokoladne brendove, ali i male specijalizirane proizvođače originalnih slastica od čokolade. Izložbeni i prodajni dio Festivala čokolade smješten je na Ljetnoj pozornici gdje svaki proizvođač u svome prostoru predstavlja ono najkvalitetnije iz svoje ponude, no atraktivni programi poput radionica, predavanja, degustacija, koncerata i izložbi vezanih uz čokoladu održavaju se u svim opatijskim hotelima i restoranima, ali i umjetničkim galerijama, izložbenim paviljonima, te muzejskim i školskim prostorima.

Datum putovanja: 08.12.2018.
Program jednodnevnog izleta: 

Polazak s Autobusnog kolodvora Čakovec u 07:30 sati. Vožnja autoputom prema Opatiji uz povremene stanke radi odmora. Po dolasku, šetnja Opatijom u pratnji pratitelja putovanja, a potom slobodno vrijeme za samostalno istraživanje programskih sadržaja toga dana. Pridružite se brojnim sladokuscima koji će uživati u čokoladnim slasticama i napicima te uživajte u slatkim trenucima koji će se podjednako svidjeti i malima i velikima.

U 17:30h polazak prema Čakovcu i dolazak u noćnim satima.

Cijena aranžmana po osobi: 185,00 kn

Djeca do 12 godina starosti 170,00 kn

U cijenu uključeno: – prijevoz turističkim autobusom, turistički pratitelj putovanja, osiguranje od nesretnog slučaja u autobusu, organizacija i realizacija programa

U cijenu nije uključeno: – troškovi osobnih potrošnji i narudžbi, putno osiguranje te sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“

Kalkulacija rađena na minimum 45 osoba u autobusu.
Broj sjedala u autobusu dodjeljujemo prilikom uplate.
Izrada programa 28.09.2018

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana, Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu.

Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.

Više informacija na: 040-313-765, 040-313-764 ili na e-mail: prodaja@rudi-express.hr

Vaše ime (obavezno)

E-mail (obavezno)

Naslov

Poruka ili željeno putovanje s datumom

captcha