Rudi express d.o.o. – TRAVEL – AUTOBUSNI PRIJEVOZ

FLORAART

Datum putovanja: 18.05.2019. 
Prijevoz: Autobusom iz Čakovca
Cijena po osobi: 80,00 kn

Floraart Zagreb 

Polazak u 09:00 sati s Autobusnog kolodvora Čakovec.

Vožnja do Zagreba i parka Bundek gdje ćete na prostoru od oko 30 hektara moći uživati u Floraartu. Ova je vrtna izložba ujedno i najveći hortikulturni događaj u ovom dijelu Europe, gdje se u sklopu izložbe održavaju brojne promocije, tematska predavanja za posjetitelje te prigodna prodaja cvijeća i sadnica. Šetnja parkom, uživanje u izložbi na otvorenom i u zatvorenom prostoru, kupnja sadnica i cvijeća.

U 15,00 sati odlazak prema prodajnom centru – IKEA. Slobodno vrijeme za shopping dobro dizajniranih i funkcionalnih proizvoda za uređenje doma ili za kavu i ručak po prihvatljivim cijenama.

U 18:00 sati povratak prema Čakovcu.

Cijena aranžmana po osobi: 80,00 kn

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom, turističkog pratitelja putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu, troškove organizacije i realizacije.

Cijena ne uključuje: troškove osobnih potrošnji i narudžbi te sve što nije navedeno pod “cijena uključuje”.

Brojeve sjedala dodjeljujemo prilikom uplate.

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 putnika u autobusu.

 

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana, Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu. Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.

Više informacija na: 040-313-765, 040-313-764 ili na e-mail: prodaja@rudi-express.hr

Vaše ime (obavezno)

E-mail (obavezno)

Naslov

Poruka ili željeno putovanje s datumom

captcha