Rudi express d.o.o. – TRAVEL – AUTOBUSNI PRIJEVOZ

FUŽINE I OPATIJA

Datum putovanja: 13.04.2019.
Prijevoz: Autobusni prijevoz
Cijena po osobi: 190,00 kn

Polazak u 06:30 sati s Autobusnog kolodvora Čakovec.

Vožnja autocestom, s usputnim stankama prema potrebi, prema Fužinama. Šetnja i razgled Fužina – crkva Sv. Antuna Padovanskog, park povjesničara F. Račkog, jezera i dr. Predah te odlazak na razgled špilje Vrelo – 300 metara duge špilje izuzetno bogate špiljskim ukrasima, prekrasnim gorskim izvorom i jezerom. Špilja Vrelo otkrivena je slučajno pri izgradnji akumulacijskog jezera Bajer, a zbog svojih ljepota često ju nazivaju i “Postojna u malom”. Povratak u Fužine, slobodno vrijeme. Predlažemo šetnju uz jezero Bajer, kavu, kupnju suvenira i sl.

Nastavljamo prema Opatiji, kraljici Jadrana, gradu s najdužom tradicijom turizma. Šetnja Opatijom, središnjim opatijskim parkom u kojem je zasađeno oko 150 biljnih vrsta iz raznih krajeva svijeta ili šetnicom Lungo mare. Nakon šetnje predlažemo da isprobate kolače u kavani Wagner u sklopu hotela Milenium. Kavana ima prostranu terasu i smještena je uz samu šetnicu, idealno je mjesto za uživanje i opuštanje prije povratka.

Povratak prema Čakovcu u 17:30 sati.

Cijena aranžmana po osobi: 190,00 kn

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom, pratitelja putovanja, razglede prema programu, ulaznicu u špilju Vrelo uz stručno vodstvo, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu te troškove organizacije i realizacije.

Cijena ne uključuje: troškove osobnih narudžbi i sve što nije navedeno pod „cijena uključuje”.

Broj sjedala u autobusu dodjeljujemo prilikom uplate.

Kalkulacija rađena na bazi minimum 45 osoba u autobusu.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana, Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu. Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.

Više informacija na: 040-313-765, 040-313-764 ili na e-mail: prodaja@rudi-express.hr

Vaše ime (obavezno)

E-mail (obavezno)

Naslov

Poruka ili željeno putovanje s datumom

captcha