Rudi express d.o.o. – TRAVEL – AUTOBUSNI PRIJEVOZ

Karneval u Rijeci

Datum putovanja: 03.03.2019.
Prijevoz: Autobusom iz Čakovca
Cijena po osobi: 150 kn

KARNEVAL U RIJECI                                           

Međunarodna karnevalska povorka kruna je karnevalskih svečanosti na Kvarneru, pa i šire. Natjecanje u maštovitosti, duhovitosti i originalnosti, vatromet boja i oblika, rezultira paradom stotine alegorijskih kola, tisuća maski i nemjerljivog broja gledatelja iz zemlje i inozemstva.

Polazak: u 7:00 sati Autobusni kolodvor Čakovec.

Vožnja autocestom uz kraći predah na jednom od odmorišta uz autocestu. Dolazak u Rijeku oko 11,00 sati. U 12:00 sati počinje Međunarodna karnevalska povorka – završnica karnevalskih svečanosti na Kvarneru – vatrometi boja i oblika, natjecanje u maštovitosti, duhovitosti i originalnosti tisuća maski, sve popraćeno zabavnim sadržajima uz bogatu ponudu pića, napitaka i hrane.

Povratak: u 18:00 sati iz Rijeke

Cijena po osobi 150,00 kn                                           

Djeca do 12 godina starosti 140,00 kn

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom, pratnju turističkog pratitelja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu.

Cijena ne uključuje: troškovi osobnih potrošnji i narudžbi, putno osiguranje te sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“

Brojeve sjedala dodjeljujemo prilikom uplate.

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 putnika u autobusu.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana, Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu. Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.

Više informacija na: 040-313-765, 040-313-764 ili na e-mail: prodaja@rudi-express.hr 

Vaše ime (obavezno)

E-mail (obavezno)

Naslov

Poruka ili željeno putovanje s datumom

captcha