Rudi express d.o.o. – TRAVEL – AUTOBUSNI PRIJEVOZ

Advent u Zagrebu

Datum putovanja: 01.12.,02.12.,08.12.,09.12.,15.12.,16.12.,22.12.,23.12.2018. Garantiran polazak
Prijevoz: Autobusom iz Čakovca
Cijena po osobi: 95,00 kn

ADVENT U ZAGREBU

 Fuliranje, žive jaslice, ples na Cvjetnom, Veseli božićni tramvaj u Zagrebu gradu …. zašto ne?

1 dan autobusom

Polazak: U 14,00 sati s Autobusnog kolodvora Čakovec (transfer iz Murskog Središća i Preloga za minimum 10 prijavljenih putnika)
Po dolasku u Zagreb slobodno za vlastiti program. Predlažemo razgled i šetnju adventskim sajmom na Trgu bana Jelačića, kupnju poklona na štandovima na Zrinjevcu, odlazak na fuliranje uz kuhano vino u Tomićevoj ulici, zaplešite uz glazbu na Cvjetnom trgu, probajte zagrebačke specijalitete, pogledajte program „živih jaslica“ kod katedrale i dr. Uživajte u adventu uz bezbroj lampica koje se pale već u prvi sumrak i stvaraju čaroliju blagdanskog ugođaja. Kupovina u shopping centrima i brojnim trgovinama u centru grada.
U večernjim satima predlažemo neku od prigodnih kazališnih predstava u zagrebačkim kazalištima  ili jednostavno uživajte u glazbi i prigodnim programima na gradskim trgovima.
Povratak: u 21,00 iz Zagreba 

Cijena aranžmana po osobi: 95,00 kn

Cijena  uključuje: prijevoz turističkim autobusom, pratnju turističkog pratitelja i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu, troškove organizacije i realizacije

Cijena ne uključuje: troškove osobnih potrošnji i narudžbi, ulaznice za muzeje i kulturno povijesne objekte koji se mogu posjetiti, putno osiguranje i sve što nije navedeno pod cijena uključuje 

Broj sjedala u autobusu dodjeljujemo prilikom uplate.
Izrada programa 01.10.2018.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana, Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu.
Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.

Više informacija na: 040-313-765, 040-313-764 ili na e-mail: prodaja@rudi-express.hr

Vaše ime (obavezno)

E-mail (obavezno)

Naslov

Poruka ili željeno putovanje s datumom

captcha