Rudi express d.o.o. – TRAVEL – AUTOBUSNI PRIJEVOZ

PLITVIČKA JEZERA

Datum putovanja: 25.05.2019. & 08.10.2019.
Prijevoz :  Autobusni prijevoz
Cijena aranžmana po osobi: 255,00 kn

PLITVIČKA JEZERA

Polazak u 07:00 s Autobusnog kolodvora Čakovec.

Vožnja autobusom do Plitvica uz predah na putu. Razgled Nacionalnog parka Plitvička jezera – pješice, elektrovlakom i elektro-brodom (vožnje uključene u cijenu ulaznice). Područje je zbog svojih iznimnih prirodnih ljepota proglašeno nacionalnim parkom 1949. godine, a ubraja se u najljepše prirodne znamenitosti Europe. Ljepota jezera i slapova, predivni krajolici upotpunjeni bogatim biljnim i životinjskim svijetom, čisti planinski zrak i sve ostale blagodati parka privlače godišnje više od milijun posjetitelja. Predah za osvježenje.

Povratak prema Čakovcu oko 16:00 sati.

Cijena aranžmana po osobi: 255,00 kn
210,00 kn djeca od 7-18 godina
165,00 kn djeca do 7 godina

Cijena uključuje: prijevoz autobusom visoke turističke klase, troškove cestarina i parkiranja u NP, ulaznice za NP Plitvička jezera (uključuje vožnju elektrovlakom i elektro brodom), pratnju voditelja izleta, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu te troškove organizacije i realizacije programa.
Cijena ne uključuje: troškove osobne potrošnje, paket putnog osiguranja te sve što nije navedeno pod “cijena uključuje”.

Brojeve sjedala dodjeljujemo prilikom uplate.
Kalkulacija cijene rađena na bazi minimum 45 plaćenih putnika.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana, Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu. Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.

Više informacija na: 040-313-765, 040-313-764 ili na e-mail: prodaja@rudi-express.hr

Vaše ime (obavezno)

E-mail (obavezno)

Naslov

Poruka ili željeno putovanje s datumom

captcha