Rudi express d.o.o. – TRAVEL – AUTOBUSNI PRIJEVOZ

PULA I NP BRIJUNI

Datum putovanja: 01.05.2019. & 14.09.2019.
Prijevoz: Autobusom iz Čakovca
Cijena po osobi: od 305,00 kn

Pula i NP Brijuni

Polazak u 03:00 sata s Autobusnog kolodvora Čakovec (ili prema dogovoru).

Vožnja autocestom Zagreb – Rijeka te Istarskim ipsilonom u pravcu Fažane. Po dolasku u Fažanu, prijava za izlet do 8,30 kada slijedi odlazak brodom u NP Brijuni – razgled Brijuna u pratnji lokalnog vodiča nacionalnog parka (09:00-13:00): safari park, prirodoslovne zbirke, izložba Tito na Brijunima, crkvica Sv. Germana, arheološki muzej, iskopine i dr. Dio parka se razgledava panoramski u vrijeme vožnje eko vlakom, dio pješaćenjem u sklopu razgleda. Planirano slobodno vrijeme za predah i osvježenje. Program vožnje brodom i cjelokupnog razgleda traje 4 sata. Povratak brodom u Fažanu te odlazak prema Puli gdje slijedi šetnja i razgled Pule: Arena, Zlatna vrata, Slavoluk Sergejevaca i dr.
Nakon razgleda slobodno do 17:00 sati kada slijedi povratak u pravcu Čakovca. Dolazak u kasnim satima.

Cijena aranžmana po osobi: 305,00 kn – 01.05.2019.

315,00 kn – 14.09.2019.

Cijena uključuje: prijevoz autobusom visoke turističke klase, ulaznicu u NP Brijuni (ulaznica uključuje: vožnju brodom, vožnju eko vlakom i lokalnog vodiča NP), obilazak Pule, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu, troškove organizacije.

Cijena ne uključuje: troškove osobnih potrošnji i narudžbi te sve što nije navedeno pod “cijena uključuje”.

Brojeve sjedala dodjeljujemo prilikom uplate.

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 putnika u autobusu.

 

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana, Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu. Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.

Više informacija na: 040-313-765, 040-313-764 ili na e-mail: prodaja@rudi-express.hr

Vaše ime (obavezno)

E-mail (obavezno)

Naslov

Poruka ili željeno putovanje s datumom

captcha