Rudi express d.o.o. – TRAVEL – AUTOBUSNI PRIJEVOZ

Rimske Terme – Mjesec ljubavi

MJESEC LJUBAVI
Datum putovanja: 25.01.-03.03.2019.
Prijevoz: Vlastiti
Cijena po osobi: od 2.670,00 kn

RIMSKE TERME – Mjesec ljubavi

 

MJESEC LJUBAVI

25.01.-03.03.2019.

2 pol za dvije osobe

Dodatni dan

ZDRAVILIŠKI DVOR**** 2.670,00 kn 1.010,00 kn
RIMSKI DVOR**** 2.820,00 kn 1.050,00 kn
SOFIJIN DVOR**** 2.890,00 kn 1.110,00 kn
*Cijene su u kunama za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi.
*Dodatni dan uključuje samo osnovne usluge iz programa (smještaj, polupansion, kupanje).
*Romantična večera je zamjena za penzionsku večeru.
 Cijena uključuje: 1x romantična večera u À la carte restoranu Sofija, slatko iznenađenje, 1x koktel Ljubavi po osobi, produženi boravak (late check-out) na dan odlaska do 16. sati, smještaj u dvokrevetnoj sobi u odabranom hotelu s četiri zvjezdice, polupansion (bogati buffet doručak i večera), neograničeno kupanje u bazenskom kompleksu s termalnom vodom, parkirno mjesto u garaži, korištenje kupaćeg ogrtača i papuča za vrijeme boravka, besplatno korištenje fitness centra, pitka voda iz termalnog izvora Amalija, neograničen pristup internetu, cjelodnevno kupanje na dan dolaska i odlaska, vježbe u bazenu s termalnom vodom, vježbe za revitalizaciju i pomlađivanje, organizirane ture, izleti, šetnje i otkrivanje okolnih kulturnih znamenitosti i prirodnih ljepota
 Boravišna pristojba nije uključena u cijenu i iznosi 2,50€ po osobi i danu, plaća se na recepciji hotela.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica.
Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana, Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu.
Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.
Više informacija na: 040-313-765, 040-313-764 ili na e-mail: prodaja@rudi-express.hr

Vaše ime (obavezno)

E-mail (obavezno)

Naslov

Poruka ili željeno putovanje s datumom

captcha