Rudi express d.o.o. – TRAVEL – AUTOBUSNI PRIJEVOZ

Advent u Budimpešti

Datum putovanja:15.12.2018. garantiran polazak 
Prijevoz: Autobus iz Čakovca
Cijena po osobi: 195,00 kn

ADVENT U BUDIMPEŠTI

Neodvojivi dio Božića u Budimpešti je adventski kalendar gdje 24  umjetnika u prozorima kuće Gerbaud izlaže reprodukcije svojih djela. Svakog se dana otvori jedan prozor uz pratnju fanfara…Uživajte u jaslicama od drveta, neodoljivim domaćim slasticama i narodnim pjesmama i plesovima…..

1 dan autobusom

Polazak: U 04,00 sata s Autobusnog kolodvora Čakovec (transfer iz Murskog Središća  za minimum 10 prijavljenih putnika)
Putovanje kroz Mađarsku, uz jezero Balaton, s kraćim odmorima na putu do Budimpešte, glavni grad Mađarske, kraljice na Dunavu. Po dolasku, odlazak na Citadelu s koje se pruža čaroban pogled na Budim, Peštu, Dunav i brojne prekrasne budimpeštanske mostove. Razgled te kraće zadržavanje. Odlazak na Budim –  razgled: Budimski dvor, Matijina crkva, Ribarska tvrđava i ostale znamenitosti. Nastavak razgleda Pešte: Parlament, Trg heroja, Bazilika Sv. Stjepana, istočni kolodvor, zapadni kolodvor, NEP stadion, sinagoga, opera, Andrasy ulica, diplomatska četvrt, Roosveltov trg, Mađarska akademija znanosti i umjetnosti, Lančani most i dr. Poslijepodne slobodno za blagdanski ugođaj na Božićnom sajmu na Vörösmarty trgu i u Vaci ulici u centru Pešte, uz neodoljive mirise punča, kuhanog vina i različitih slastica.
Povratak: u 19,00 sati iz Budimpešte. Dolazak u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi: 195,00 kn

Cijena  uključuje: prijevoz turističkim autobusom, pratnju turističkog pratitelja i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu, troškovi organizacije i realizacije programa

Cijena ne uključuje: troškove osobnih narudžbi i potrošnji, ulaznice za muzeje i druge kulturno – povijesne objekte koji se mogu posjetiti, putno osiguranje i sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“ 

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.
Broj sjedala u autobusu dodjeljujemo prilikom uplate.
Izrada programa 01.10.2018.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana, Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu.
Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.

Više informacija na: 040-313-765, 040-313-764 ili na e-mail: prodaja@rudi-express.hr

Vaše ime (obavezno)

E-mail (obavezno)

Naslov

Poruka ili željeno putovanje s datumom

captcha