18. BOŽIĆNA PRIČA U ČAZMI

  • Čazma – Božićna priča (2)
  • Čazma – Božićna priča (3)

18. BOŽIĆNA PRIČA U ČAZMI01.12. & 08.12. & 15.12. & 22.12.2019.

Cijena po osobi: 120,00 kn

     – djeca do 6 godina 90,00 kn
     – djeca 7 do 11,99 godina 110,00 kn

1 dan autobusom
Samo jedan pogled je dovoljan da se u djetinjstvo urežu lijepa sjećanja i isto toliko je potrebno da se nakon puno godina ta ista sjećanja vrate

Polazak: u 15:00 sati s Autobusnog kolodvora Čakovec

(transfer iz Murskog Središća i Preloga za minimum 10 prijavljenih putnika).

Vožnja do Čazme – Grabovnice (cca 1 i pol sat vožnje) do imanja obitelji Salaj. Obitelj Salaj od 2002. godine ukrašava imanje raznobojnim lampicama i svake godine povećavaju njihov broj. Ove godine biti će ih skoro dva milijuna. Lampice su stavljene na gotovo svaki djelić imanja, na biljke, drvene kućice, mostiće, postavljene u obliku Djeda božićnjaka, sobova, saonica… Uz zvuke tradicionalne božićne pjesme „Radujte se narodi“ uživajte u blještavilu lampica, ugrijte se  uz kuhano vino, čaj ili kolače. Pronađite dijete u sebi, a svojem djetetu priuštite čaroliju bajke.

Povratak: u pravcu Čakovca u 19:00 sati.

 

Cijena uključuje: prijevoz autobusom, ulaznicu na imanje Salaj, pratnju turističkog voditelja putovanja i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu te i troškove realizacije programa.
Cijena ne uključuje: troškove osobnih potrošnji i narudžbi, ulaznice za muzeje i kulturno povijesne objekte koji se mogu posjetiti, putno osiguranje i sve što nije navedeno pod cijena uključuje
Broj sjedala u autobusu dodjeljujemo prilikom uplate.

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 plaćenih putnika.
Uvjeti plaćanja: 30 % prilikom rezervacije, ostatak 21 dan prije realizacije uz mogućnost obročnog kartičnog plaćanja ili prema posebno ugovorenim uvjetima. Rudi travel Čakovec zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata cijene i pravo otkaza putovanja u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica broj 990007050921) i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (polica broj 080007016015). Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.