ADVENT U ZAGREBU

  • Advent u Zagrebu 2019 (2)
  • Advent u Zagrebu 2019 (3)
  • Advent u Zagrebu 2019 (6)
  • Advent u Zagrebu 2019 (7)
  • Advent u Zagrebu 2019 (8)

ADVENT U ZAGREBU – 01.12., 07.12., 14.12., 21.12., 22.12.2019.

Cijena po osobi: 95,00 kn

1 dan autobusom
Fuliranje, žive jaslice, ples na Cvjetnom, Veseli božićni tramvaj u Zagrebu gradu …. zašto ne?

Polazak: 14:00 sati sa Autobusnog kolodvora Čakovec. 

Po dolasku u Zagreb slobodno za vlastiti program. Predlažemo razgled i šetnju adventskim sajmom na Trgu bana Jelačića, poklone na štandovima na Zrinjevcu, odlazak na fuliranje uz kuhano vino, zaplešite uz glazbu na Cvjetnom trgu, probajte zagrebačke specijalitete, pogledajte program „živih jaslica“ kod katedrale i dr.

Uživajte u adventu uz bezbroj lampica koje se pale već u prvi sumrak i stvaraju čaroliju blagdanskog ugođaja. Kupovina u shopping centrima i brojnim trgovinama u centru grada. U večernjim satima predlažemo neku od prigodnih kazališnih predstava u zagrebačkim kazalištima ili jednostavno uživajte u glazbi i prigodnim programima na gradskim trgovima.

Povratak: u 21:00 iz Zagreba

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom, pratnju turističkog voditelja putovanja i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu, troškove organizacije i realizacije
Cijena ne uključuje: troškove osobnih potrošnji i narudžbi, ulaznice za muzeje i kulturno povijesne objekte koji se mogu posjetiti, putno osiguranje i sve što nije navedeno pod cijena uključuje

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 plaćenih putnika.
Uvjeti plaćanja: 30 % prilikom rezervacije, ostatak 21 dan prije realizacije uz mogućnost obročnog kartičnog plaćanja ili prema posebno ugovorenim uvjetima. Rudi travel Čakovec zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata cijene i pravo otkaza putovanja u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica broj 990007050921) i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (polica broj 080007016015). Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.