BUDIMPEŠTA

 • Budimpešta i Zoo (5)
 • Budimpešta i Zoo (1)
 • Advent u Budimpešti (3)

BUDIMPEŠTA

03.-05.08.2020.

Cijena po osobi: 890,00 kn

1. dan 

Polazak autobusom iz Čakovca u 07:00 sati.

Vožnja kroz Mađarsku uz zaustavljanje radi odmora i osvježenja. Po dolasku u Budimpeštu slijedi šetnja s voditeljem putovanja do bazilike Sv. Stjepana, trga Vorosmarty te glavne trgovačke ulice Vaci Utca s bogatom ponudom suvenirnica, trgovina, restorana i kafića. Šetnja s voditeljem putovanja završava pred zgradom Velike gradske tržnice koja nudi velik broj štandova na tri etaže prepunih najraznolikije robe poput mesa, kolača, slatkiša, začina i alkoholnih pića. Slobodno vrijeme za ručak i vlastite programe. Odlazak u hotel. Smještaj. Noćenje.

2. dan 

Doručak. Razgled grada autobusom i pješice: Trg heroja s Milenijskim spomenikom i kipom anđela Gabrijela, avenija Andrassy najljepšu gradsku ulicu sa sjajnim palačama i Operom, povijesni Budim s kraljevskom palačom, ribarskom utvrdom i Matijaševom crkvom, Brdo Gellert s utvrdom-Citadelom… Slobodno vrijeme za šetnju i vlastiti program. Navečer moguć fakultativni odlazak u poznati restoran Vinske katakombe na večeru uz folklorni program (uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan

Doručak. Mogućnost fakultativnog odlaska na vožnju brodom po Dunavu tijekom koje ćete uz čašu šampanjca doživjeti mađarsku prijestolnicu (uz doplatu) ili slobodno vrijeme u gradskom središtu za posjete muzejima, Zoološkom vrtu ili nekoj od poznatih kavana. Odlazak iz Budimpešte u popodnevnim satima. Mogućnost fakultativnog ručka u poznatoj Kukoricsa čardi uz obalu Blatnog jezera (uz doplatu). Povratak u Hrvatsku u kasnim večernjim satima.

Cijena uključuje:

 • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu,
 • dva noćenja s doručkom u hotelu 3* u Budimpešti u dvokrevetnim sobama
 • razgledavanja prema programu,
 • voditelja putovanja
 • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

Cijena ne uključuje:  

 • ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja,
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.),
 • doplata za jednokrevetnu sobu 450 kn po osobi, obavezna doplata ako je osoba sama u sobu,
 • vožnju brodom po Dunavu uz čašu šampanjca 13 EUR (uplata na licu mjesta, minimum 20 osoba)
 •  večeru u restoranu Vinske Katakombe uz folklorni program 25 EUR (uplata na licu mjesta, minimum 15 osoba)
 • ručak u Kukoricsa čardi na povratku – turistički menu od tri slijeda bez pića 19 EUR (uplata na licu mjesta, minimum 20 osoba)
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolest

Za ovo putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili važeća putovnica.

 

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 plaćenih putnika.
Uvjeti plaćanja: 30 % prilikom rezervacije, ostatak 21 dan prije realizacije uz mogućnost obročnog kartičnog plaćanja ili prema posebno ugovorenim uvjetima. Rudi travel Čakovec zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata cijene i pravo otkaza putovanja u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica broj 990007055601) i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (polica broj 080007016015). Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.