FLORAART

  • Floraart (2)
  • Floraart (3)
  • Floraart (4)

FLORAART
18.05.2019.

Polazak u 09:00 sati s Autobusnog kolodvora Čakovec.
Vožnja do Zagreba i parka Bundek gdje ćete na prostoru od oko 30 hektara moći uživati u Floraartu. Ova je vrtna izložba ujedno i najveći hortikulturni događaj u ovom dijelu Europe, gdje se u sklopu izložbe održavaju brojne promocije, tematska predavanja za posjetitelje te prigodna prodaja cvijeća i sadnica. Šetnja parkom, uživanje u izložbi na otvorenom i u zatvorenom prostoru, kupnja sadnica i cvijeća.
U 15,00 sati odlazak prema prodajnom centru – IKEA. Slobodno vrijeme za shopping dobro dizajniranih i funkcionalnih proizvoda za uređenje doma ili za kavu i ručak po prihvatljivim cijenama.
Povratak u 18:00 prema Čakovcu.

Cijena po osobi: 80,00 kn

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom, turističkog pratitelja putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu, troškove organizacije i realizacije.
Cijena ne uključuje: troškove osobnih potrošnji i narudžbi te sve što nije navedeno pod “cijena uključuje”.
Brojeve sjedala dodjeljujemo prilikom uplate.

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 plaćenih putnika.
Uvjeti plaćanja: 30 % prilikom rezervacije, ostatak 21 dan prije realizacije uz mogućnost obročnog kartičnog plaćanja ili prema posebno ugovorenim uvjetima. Rudi travel Čakovec zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata cijene i pravo otkaza putovanja u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica broj 990007045633) i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (polica broj 080007016015). Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.

Veličina Fonta