Jednodnevno kupanje – otok Krk

  • Jednodnevno kupanje (2)

JEDNODNEVNO KUPANJE NA OTOKU KRKU
NJIVICE I MALINSKA

04., 12.,18.,26. SRPNJA 2020. 
01., 08., 15.,23. KOLOVOZA 2020.

Cijena po osobi: već od 140,00 kn

Popusti za djecu do 10 god: 70,00 kn

Polazak:

    • ČAKOVEC:  4,30 sati  Autobusni kolodvor Čakovec
    • VARAŽDIN: 5,00 sati ( parkiralište kod groblja)

  Povratak: oko 20,00 sati (prema uputama tur. voditelja – ovisno o destinaciji i stanju u prometu)

  • za ovo putovanje agencija ne vrši dodjelu sjedala u autobusu
  • zadržavamo pravo promjene destinacije u slučaju zatvaranja Krčkog mosta zbog vremenskih uvjeta
  • kalkulacija je rađena na bazi minimum 40 putnika u autobusu, zadržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju manjeg broja putnika.

Cijena uključuje: prijevoz autobusom, turističkog voditelja putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu, troškove organizacije i realizacije.
Cijena ne uključuje: troškove osobnih potrošnji i narudžbi te sve što nije navedeno pod “cijena uključuje”.

NAPOMENE: Povrat novca za ovo putovanje ne vršimo ukoliko putnik odustane od istog, u slučaju lošeg vremena i kiše putovanje će se realizirati ukoliko bude dovoljno prijavljenih putnika. NIJE moguće plaćanje u autobusu, ako uplata nije evidentirana smatrati ćemo da je rezervacija otkazana.

Kalkulacija cijene je rađena na bazi od minimum 40 plaćenih putnika.
Uvjeti plaćanja: 30 % prilikom rezervacije, ostatak 21 dan prije realizacije uz mogućnost obročnog kartičnog plaćanja ili prema posebno ugovorenim uvjetima. Rudi travel Čakovec zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata cijene i pravo otkaza putovanja u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica broj 990007055601) i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (polica broj 080007016015). Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.