Karneval u Rijeci

  • Riječki karneval (1)
  • Riječki karneval (4)
  • Riječki karneval (3)
  • Riječki karneval (2)

KARNEVAL U RIJECI

23.02.2020.

Cijena po osobi: 150,00 kn

Međunarodna karnevalska povorka kruna je karnevalskih svečanosti na Kvarneru, pa i šire. Natjecanje u maštovitosti, duhovitosti i originalnosti, vatromet boja i oblika, rezultira paradom stotine alegorijskih kola, tisuća maski i nemjerljivog broja gledatelja iz zemlje i inozemstva.

Polazak: u 7:00 sati Autobusni kolodvor Čakovec.

Vožnja autocestom uz kraći predah na jednom od odmorišta uz autocestu. Dolazak u Rijeku oko 11,00 sati. U 12:00 sati počinje Međunarodna karnevalska povorka – završnica karnevalskih svečanosti na Kvarneru – vatrometi boja i oblika, natjecanje u maštovitosti, duhovitosti i originalnosti tisuća maski, sve popraćeno zabavnim sadržajima uz bogatu ponudu pića, napitaka i hrane.

Povratak: u 17:00 sati iz Rijeke

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom, pratnju turističkog voditelja putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu.

Cijena ne uključuje: troškovi osobnih potrošnji i narudžbi, putno osiguranje te sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“.

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 plaćenih putnika.
Uvjeti plaćanja: 30 % prilikom rezervacije, ostatak 21 dan prije realizacije uz mogućnost obročnog kartičnog plaćanja ili prema posebno ugovorenim uvjetima. Rudi travel Čakovec zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata cijene i pravo otkaza putovanja u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica broj 990007050921) i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (polica broj 080007016015). Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.