KESTENIJADA – HRVATSKA KOSTAJNICA

  • KESTENIJADA – HRV. KOSTAJNICA (2)
  • KESTENIJADA – HRV. KOSTAJNICA (3)
  • KESTENIJADA – HRV. KOSTAJNICA (4)

KESTENIJADA

HRVATSKA KOSTAJNICA13.10.2019.

Polazak u 8:00 sati s Autobusnog kolodvora Čakovec.

Cijena po osobi: 125,00 kn

Vožnja prema Hrvatskoj Kostajnici gdje se održava jedna od najposjećenijih kestenijada ovog dijela Hrvatske. Odlazak na brdo Čukur – vidikovac odakle se vide obje Kostajnice i Hrvatska i Bosanska, a koje povezuje rijeka Una. Posjet Spomen obilježju Gordanu Ledereru, poznatom hrvatskom snimatelju u danima Domovinskog rata. Spustit ćemo se prema centru Kostajnice, posjetiti hotel Central čija je zgrada izgrađena davne 1905. godine i tokom vremena bila je centar važnih događanja, a danas je zaštićen spomenik kulture. Kostajnica obiluje izvorima pitke vode, od kojih je najpoznatiji izvor Tekija. Stari Kostajničani znali su govoriti: “Tko se Tekije napije, uvijek se u Kostajnicu vrati!“. Izvor se nalazi preko puta Hotela Central. Šetnja starom, razrušenom ulicom, nekada glavnom i jedinom ulicom između gornjeg i donjeg dijela grada, do crkve i samostana sv. Antuna, pa nastavljamo do Starog grada Kostajnica, vojne utvrde iz 13. stoljeća stotinjak metara udaljen od graničnog prijelaza sa BiH. Slobodno vrijeme za šetnju uz Unu te brojne zabavne programe za djecu i odrasle u gradu –  sve uz neodoljive mirise pečenih kestena, brojnih slastica od kestena i dr.

Povratak iz Hrvatske Kostajnice u 18,00 sati.

Cijena uključuje: prijevoz autobusom, turističkog voditelja putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu te troškove organizacije.

Cijena ne uključuje: troškove  osobnih potrošnji, ulaznice za muzeje i druge kulturno-povjesne lokalitete  te  sve što nije navedeno pod „Cijena uključuje“

Broj sjedala u autobusu dodjeljujemo prilikom rezervacije i uplate.

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 plaćenih putnika.
Uvjeti plaćanja: 30 % prilikom rezervacije, ostatak 21 dan prije realizacije uz mogućnost obročnog kartičnog plaćanja ili prema posebno ugovorenim uvjetima. Rudi travel Čakovec zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata cijene i pravo otkaza putovanja u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica broj 990007050921) i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (polica broj 080007016015). Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.