MARUNADA U LOVRANU

  • MARUNADA U LOVRANU (2)
  • MARUNADA U LOVRANU (3)

MARUNADA U LOVRANU – 10.10.2020.

Cijena po osobi: 185,00 kn

Polazak u 08:00 s Autobusnog kolodvora Čakovec.

Vožnja u pravcu Opatije, koja je svoju turističku tradicija započela davne 1844. godine, i koju iz milja još zovu „Stara dama“, „Biser Jadrana“ i „Kraljica turizma“. Po dolasku u Opatiju slijedi kratka panoramska šetnja s pratiteljem putovanja, obilazak parka Angiolina s više od 150 vrsta  biljaka sa svih strana svijeta, park sv. Jakova, simbol grada – Djevojka sa galebom… Slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, šetnja uz obalu ili odlazak na kolač i kavu na jednu od najljepših terasa Opatije. Slijedi odlazak na Marunadu u Lovranu gdje se na glavnom trgu odvija glazbeni i zabavni program Marunade – pečeni maruni, različite slastice od maruna, domaća jela s marunima, med od maruna, medica… uz brojna kultuno-umjetnička događanja (nastupi orkestara, KUD-ova i glazbenih sastava).

Povratak u pravcu Čakovca oko 19:00 sati.

Cijena uključuje: prijevoz autobusom, razglede prema programu, turističkog pratitelja putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu, troškovi organizacije i realizacije programa.

Cijena ne uključuje: troškove osobnih narudžbi, ulaznice u muzeje i druge kulturno – povijesne lokalitete i sve što nije uključeno pod “cijena uključuje.

NAPOMENA: Agencija zadržava pravo promjene cijene i datuma putovanja ukoliko dođe do promjene kalkulativnih elemenata i mjera vezanih u COVID-19.

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 plaćenih putnika.
Uvjeti plaćanja: 30 % prilikom rezervacije, ostatak 21 dan prije realizacije uz mogućnost obročnog kartičnog plaćanja ili prema posebno ugovorenim uvjetima. Rudi travel Čakovec zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata cijene i pravo otkaza putovanja u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica broj 990007055601) i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (polica broj 080007016015). Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.