MEĐUGORJE – Cvjetnica

Kategorija:
  • Međugorje (2)

MEĐUGORJE
12.04. – 14.04.2019.

Polazak, 12.04. u 22:00 h s autobusnog kolodvora Čakovec, noćna vožnja.
1.DAN, 13.04.
Dolazak u Međugorje u jutarnjim satima. Slobodno za predah i osvježenje. Vlastiti vjerski i drugi program – fakultativni odlazak na Križevac i/ili Brdo ukazanja. Smještaj u pansion N&N Međugorje, osvježenje i kasni ručak. Individualni program u Međugorju, molitva Svete Krunice, Sveta ispovijed, klanjanje. Noćenje.
2.DAN, 14.04.
Doručak. Liturgijsko slavlje Cvjetnice uz svečanu procesiju u svetištu Kraljice Mira i blagoslov grančica. Slobodno za predah, kupovinu suvenira i sl.
Povratak u smjeru Međimurja u popodnevnim satima, dolazak u kasnim noćnim satima.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Uvjeti plaćanja: 30 % prilikom rezervacije, ostatak 21 dan prije realizacije uz mogućnost obročnog kartičnog plaćanja ili prema posebno ugovorenim uvjetima. Rudi travel Čakovec zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata cijene i pravo otkaza putovanja u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika.
Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost.
Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.:
1. Jamčevima za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
2. Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja
Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.

Veličina Fonta