Otok Vis, hotel Issa 3***

  • Otok Vis, hotel Issa (2)
  • Otok Vis, hotel Issa (3)
  • Otok Vis, hotel Issa (4)
  • Otok Vis, hotel Issa (5)

OTOK VIS – HOTEL ISSA***
7 X POLUPANSIONA + PRIJEVOZ AUTOBUSOM

Vis – najudaljeniji jadranski otok, otok ribara i vinogradara, otok na kojem je vrijeme stalo zbog dugogodišnje izolacije, otok netaknute prirode i tradicionalne arhitekture koji miriše na lavandu, mirtu i ružmarin…

Hotel Issa***– smješten na zapadnom dijelu viške uvale, neposredno uz zidine antičkog grada Isse. Raspolaže sa 125 soba i 3 apartmana. Sve sobe imaju balkon, TV, Sat, Tel, TWC s fenom, a neke sobe pogled na more. U sklopu hotela nalazi se i aperitiv bar kao i restoran gdje možete birati raznovrsna jela. Ispred hotela je betonsko šljunčana plaža prilagođena i manjoj djeci. U neposrednoj blizini hotela nalazi se sportsko-rekreacijski centar sa 6 teniskih terena i jednim polivalentnim igralištem koji se koriste uz doplatu te rent-a-car kojim možete obići cijeli otok.

Prehrana: buffet doručak i večera
Sobe park strana 3*: sušilo za kosu, SAT TV, telefon, TWC
Plaža: šljunčana, djelomično betonirana, pogodna za djecu

Polazak autobusa:   – 29.08. u 00,15 Autobusni kolodvor Čakovec 
Povratak autobusa: – 05.09. u 13:00 sati ispred recepcije hotela

Cijena po osobi u 1/2 sobi:

29.08.-05.09.2020. 2.600,00 kn

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom, pratitelja putovanja, smještaj na bazi 7 polupansiona (doručak i večera), boravišnu pristojbu, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu, organizaciju i realizaciju programa.
Cijena ne uključuje: troškove osobnih narudžbi i potrošnje, osiguranje od otkaza putovanja (cca 60 kn po osobi), sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“.
Napomena: mogućnost plaćanja u obrocima.
Broj sjedala u autobusu dodjeljujemo prilikom uplate.

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 plaćenih putnika.
Uvjeti plaćanja: 30 % prilikom rezervacije, ostatak 21 dan prije realizacije uz mogućnost obročnog kartičnog plaćanja ili prema posebno ugovorenim uvjetima. Rudi travel Čakovec zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata cijene i pravo otkaza putovanja u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica broj 990007055601) i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (polica broj 080007016015). Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.