ŠPILJA LOKVARKA i NP RISNJAK

  • ŠPILJA LOKVARKA I NP RISNJAK (3)
  • ŠPILJA LOKVARKA I NP RISNJAK (4)
  • ŠPILJA LOKVARKA I NP RISNJAK (5)
  • ŠPILJA LOKVARKA I NP RISNJAK (2)

ŠPILJA LOKVARKA I NP RISNJAK

19.6.2021.

Cijena po osobi: 260,00 kn

Polazak u 07,00 sati s Autobusnog kolodvora Čakovec. 

Vožnja u smjeru Gorskog Kotara – Špilje Lokvarke s usputnim predahom.

Razgled špilje Lokvarke. Spilja ima 6 etaža od kojih su prve 4 otvorene za posjetitelje. Duljina zasad otkrivenog dijela spilje iznosi 1179 metara, a dubina 275 metara. Temperatura unutar spilje kreće se u rasponu od 7 do 9 stupnjeva.

Dolazak u  Crni Lug te razgled   nacionalnog parka Risnjak šetnjom kroz poučnu stazu Leska. Staza je otvorena 4 lipnja 1993. godine te je od tada doživjela dvije obnove. Lako je dostupna od strane Crnog Luga a započinje na udaljenosti od nekoliko minuta hoda zapadno od Uprave parka. Projektirana je i izvedena tako da je svakom posjetitelju omogućeno da je samostalno prijeđe i upozna se s prirodnim znamenitostima nacionalnog parka.

Povratak u pravcu Čakovca u popodnevnim satima

Cijena uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom,
  • turističkog  voditelja putovanja,
  • ulaznicu u špilju Lokvarku
  • ulaznicu za u NP Risnjak
  • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu,
  • troškovi organizacije  i realizacije

Cijena ne uključuje: troškove osobne potrošnje

 
Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 plaćenih putnika.
Uvjeti plaćanja: 30 % prilikom rezervacije, ostatak 21 dan prije realizacije uz mogućnost obročnog kartičnog plaćanja ili prema posebno ugovorenim uvjetima. Rudi travel Čakovec zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata cijene i pravo otkaza putovanja u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica broj 990007055601) i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (polica broj 080007016015). Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.