VELENJE

  • Velenje (2)
  • Velenje (3)
  • Velenje (4)

VELENJE – 14.09.2019.

Cijena po osobi: 230,00 kn

Polazak u 07:00 sati s Autobusnog kolodvora Čakovec.

Vožnja kroz Sloveniju uz predah na putu prema Velenju, nekad Titovo Velenje, a danas najmlađi slovenski grad. Šetnja i razgled grada. Prva asocijacija na Velenje, za većinu nas je, tvornica bijele tehnike Gorenje i rudnik ugljena. Danas je taj rudnik Muzej rudarstva Slovenije, prilagođen je turističkim posjetima i nudi podzemnu avanturu u koju krećemo sa stručnim vodičem. Svaki posjetitelj će dobiti rudarsku odjeću, ogrtač, zaštitnu kacigu i rudarski ručak i spustiti se 160 metara ispod površine. Sat i pol uzbudljivog putovanja, uz pomoć audio vizualne opreme, dočarat će nam različita mjesta iz života i rada rudara. Nakon razgleda podzemnog dijela Muzeja slijedi samostalni obilazak nadzemnog dijela bez stručnog vođenja te, ukoliko to želite, kupnja suvenira.

Slijedi odlazak do Velenjskog jezera, šetnja, kupanje (ako vrijeme dozvoli) ili odlazak na ručak u neki od restorana na obali u vlastitom aranžmanu.

Povratak u 18:00 sati, dolazak u večernjim satima.

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom, turističkog voditelja putovanja, ulaznicu za podzemni dio sa stručnim vodičem i nadzemni dio Muzeja rudarstva Slovenije (uključen rudarski obrok: kranjska kobasica, kruh i sok), razglede prema programu, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu, jamčevno osiguranje, organizaciju i realizaciju programa.

Cijena ne uključuje: troškove osobnih narudžbi i potrošnji, neobavezno putno zdravstveno osiguranje, ulaznice za muzeje i objekte koji nisu navedeni pod „cijena uključuje“.

Broj sjedala u autobusu dodjeljujemo prilikom prve uplate.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 plaćenih putnika.
Uvjeti plaćanja: 30 % prilikom rezervacije, ostatak 21 dan prije realizacije uz mogućnost obročnog kartičnog plaćanja ili prema posebno ugovorenim uvjetima. Rudi travel Čakovec zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata cijene i pravo otkaza putovanja u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica broj 990007050921) i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (polica broj 080007016015). Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.

Veličina Fonta