VRBOVSKO – BUNDEVIJADA I KAMAČNIK

  • VRBOVSKO – BUNDEVIJADA I KAMAČNIK (2)
  • VRBOVSKO – BUNDEVIJADA I KAMAČNIK (3)
  • VRBOVSKO – BUNDEVIJADA I KAMAČNIK (4)
  • VRBOVSKO – BUNDEVIJADA I KAMAČNIK (5)
  • VRBOVSKO – BUNDEVIJADA I KAMAČNIK (6)
  • VRBOVSKO – BUNDEVIJADA I KAMAČNIK (7)

VRBOVSKO
11.10.2020.

Cijena po osobi: 130,00 kn

Polazak u 08:00 s Autobusnog kolodvora Čakovec.

Vožnja u smjeru malog gradića Vrbovskog u kojem se održava etno-gastronomska manifestacija Bundevijada. Osim kraljice ove manifestacije – bundeve, uprizoriti će se razni običaji, natjecanja, degustacije, a sve će biti popraćeno mnoštvom eko-izlagača i bogatim kulturno – umjetničkim programom. Zaljubljenici u prirodu mogu posjetiti kanjon Kamačnik na ušću Kamačnika u Dobru. Moguć je obilazak, odnosno šetnja stazom kroz netaknutu prirodu uz potok i preko drvenih mostića do izvora Kamačnika. Staza je dugačka cca 3 km i potrebna su 2 sata lagane šetnje za obilazak uz poneko zaustavljanje, za uživanje u prirodi ili sviranje na „glazbenim punktovima“.

Mogućnost okrijepe domaćim ručkom u ugostiteljskom objektu „Kamačnik“ na samom ušću.

Povratak u pravcu Čakovca oko 19:00 sati.

Cijena uključuje: prijevoz autobusom, razglede prema programu, turističkog pratitelja putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu, troškovi organizacije i realizacije programa.

Cijena ne uključuje: troškove osobnih narudžbi, ulaznicu za kanjon Kamačnik ( informativna cijena 20,00 kn), ručak, ulaznice u muzeje i druge kulturno – povijesne lokalitete i sve što nije uključeno pod “cijena uključuje.

NAPOMENA: Agencija zadržava pravo promjene cijene i datuma putovanja ukoliko dođe do promjene kalkulativnih elemenata i mjera vezanih u COVID-19.

Mogućnost promjene redoslijeda programa ovisno o programu Bundevijade.

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 plaćenih putnika.
Uvjeti plaćanja: 30 % prilikom rezervacije, ostatak 21 dan prije realizacije uz mogućnost obročnog kartičnog plaćanja ili prema posebno ugovorenim uvjetima. Rudi travel Čakovec zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata cijene i pravo otkaza putovanja u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica broj 990007055601) i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (polica broj 080007016015). Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.