FESTIVAL ČOKOLADE U OPATIJI

  • FESTIVAL ČOKOLADE U OPATIJI (2)
  • FESTIVAL ČOKOLADE U OPATIJI (3)

FESTIVAL ČOKOLADE U OPATIJI
05.12.2020.
Cijena po osobi: 150,00 kn

Polazak s Autobusnog kolodvora Čakovec u 07:30 sati.

Vožnja autoputom prema Opatiji uz povremene stanke radi odmora. Po dolasku, šetnja Opatijom u pratnji pratitelja putovanja, a potom slobodno vrijeme za samostalno istraživanje programskih sadržaja toga dana. Pridružite se brojnim sladokuscima koji će uživati u čokoladnim slasticama i napicima  te uživajte u slatkim trenucima koji će se podjednako svidjeti i malima i velikima.

U 17:30h polazak prema Čakovcu i dolazak u noćnim satima.

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom, turistički pratitelj putovanja, osiguranje od nesretnog slučaja u autobusu, organizacija i realizacija programa.

Cijena ne uključuje: troškovi osobnih potrošnji i narudžbi, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“.

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 plaćenih putnika.
Uvjeti plaćanja: 30 % prilikom rezervacije, ostatak 21 dan prije realizacije uz mogućnost obročnog kartičnog plaćanja ili prema posebno ugovorenim uvjetima. Rudi travel Čakovec zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata cijene i pravo otkaza putovanja u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica broj 990007055601) i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (polica broj 080007016015). Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.