Jednodnevno kupanje – CRIKVENICA

  • Jednodnevno kupanje (2)

CRIKVENICA 2022.

POLASCI: 02. / 09. / 10. / 16. / 23. / 24. / 30.07.2022. SRPNJA
05. / 06. / 13. / 15. / 20. / 27.08.2022. KOLOVOZA

Polazak:

ČAKOVEC:  4.30 h Autobusni kolodvor

VARAŽDIN:  5.00 h trgovina Spar, Međimurska ulica

Povratak: oko 19:00 sati (prema uputama turističkog voditelja putovanja –  ovisno o stanju u prometu i o dolasku na odredište)

CIJENA PO OSOBI: 160,00 kn

Cijena za djecu do 10 god: 140,00 kn

Cijena uključuje: prijevoz klimatiziranim turističkim autobusom, turističkog voditelja putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu, troškove organizacije i realizacije.

Cijena ne uključuje: troškove osobnih potrošnji i narudžbi te sve što nije navedeno pod stavkom  “cijena uključuje”.

NAPOMENE: Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata.  Povrat novca za ovo putovanje ne vršimo ukoliko putnik odustane od istog, u slučaju lošeg vremena i kiše putovanje će se realizirati ukoliko bude dovoljno prijavljenih putnika. NIJE moguće plaćanje u autobusu, ako uplata nije evidentirana smatrati ćemo da je rezervacija otkazana. U slučaju da putnik rezervira putovanje u jednom terminu, a vraća se u drugom terminu potrebno je kupiti 2 karte tj. platiti punu cijenu za svaki termin.

Uvjeti i načini plaćanja – u cijelosti prije putovanja gotovinom ili debitnim i kreditnim karticama: VISA PREMIUM, VISA PBZ, VISA ZABA, DINERS, VISA ERSTE

 

Kalkulacija cijene je rađena na bazi od minimum 40 plaćenih putnika, zadržavamo pravo otkaza putovanja 24 h prije polaska u slučaju nedovoljnog broja
prijavljenih putnika.

Uvjeti plaćanja: 30 % prilikom rezervacije, ostatak 21 dan prije realizacije uz mogućnost obročnog kartičnog plaćanja ili prema posebno ugovorenim uvjetima. Rudi travel Čakovec zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata cijene i pravo otkaza putovanja u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja TA Rudi travel Čakovec te je program usklađen s važećim propisima vezanim uz turističku djelatnost. Uplaćene su police osiguranja kod osiguravajuće kuće Triglav osiguranje d.d.: Jamčevina za turistički paket aranžman i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica broj 990007063080) i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (polica broj 080007018863). Preporučamo i nudimo putna osiguranja: zdravstveno osiguranje za putovanje u inozemstvo, osiguranje prtljage, dodatno osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se isključivo prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.